Medlemsaktiviteter

 

Dato      Aktivitet        Sted   Tidspunkt     Tilmelding     
           
2018          
24/1 Møde for børnehaveklasseledere Kredskontoret   16.30-19.00 Senest d. 19/1
           
16/3 Generalforsamling        
           
10/4 Demonstration Odense Kongens Have   17.00  
           
1/5 1. maj-arrangement Krøyers Have, Svendborg      
           
18/9 Demonstration Svendborg Rådhus   17.00  
           
26/9 Møde for nye medlemmer Kredskontoret   17.00-18.30  
           
23-24/11 Åbent medlemskursus Gl. Avernæs      
           
 5/12  Møde for børnehaveklasseledere  Kredskontoret    17.00-19.30  
           

Vilkår for tilmelding

Når du tilmelder dig et kursus, en konference eller andre arrangementer indsamler vi visse personoplysninger om dig for at kunne administrere og afholde aktiviteten samt dokumentere dette ved fx deltagerbeviser mv. Vi kan også optage situationsbilleder fra kurser mv. for at kunne dokumentere eller markedsføre arrangementer overfor medlemmer, i nyhedsbreve mv. 

Hvilke oplysninger: Vi indsamler typisk navn, e-mail og arbejdssted. Oplysningerne blive indhentet fra dig eller din TR. Vores retsgrundlag for disse behandlinger er aftalen om at levere kursus, konference mv. til dig. 

Oplysninger bruges til fx deltagerlister til stedet, hvor arrangement afholdes, øvrige deltagere, oplægsholdere og lignende i forbindelse med arrangementet. Deltagerlister offentliggøres i øvrigt ikke.

Vi kan optage situationsbilleder (stemningsbilleder) på et arrangement, hvor det er aktiviteten, der er i fokus, og ikke de enkelte personer. Sådanne situationsbilleder kan bruges på kredsens hjemmeside, i kredsens nyhedsbrev og på kredsens facebook-side, hvor vi ønsker at promovere en aktivitet eller generelt markedsføre DLF. Vi anvender ikke optagelser, hvor en deltager fremstår som i fokus eller portrætteret uden konkret samtykke hertil.

Vi behandler i øvrigt dine personoplysninger i overensstemmelse med DLF's persondatapolitik. Du kan læse nærmere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger ved at tilgå vores privatlivspolitik her, herunder om dine rettigheder som registreret.