Medlem Medlemsaktiviteter

Poul Henning Krog

Poul Henning Krog

Det må vi lade ligge. Et causeri over IKKE at nå det hele....

Foredrag for alle medlemmer.

D. 23. marts 2023 kl. 15.00-17.00.

 

Ved læge på psykiatrisk afdeling i Svendborg og præst ved pinsekirken Poul Henning Krog

”Det må vi lade ligge” er et vedkommende og dybt relevant foredrag, både for dem hverdagen kører stærkt for – typisk børnefamilier … og for dem, der har været der, men nu er i et helt andet sted i livet – typisk bedsteforældregenerationen. Foredraget vil være krydret med praktiske teknikker og vil – selv om det ikke er raket-videnskab – være lærerigt og give nye vinkler og en skærpet bevidsthed på den udfordring, vi alle står med, når livet ikke er så let endda.

Livet er let nok, det er os selv, der gør det besværligt” Kender du replikken? Og hvad stiller man op med det svar, når afmagten vibrerer i luften?

Lægepræsten tager sine gæster med ind i den virkelig, som ER og ser på, hvordan den ovenstående enkle replik kan forvandles til indsigt, egenomsorg, visdom og en dybere forståelse af det at være menneske i en tid, hvor foden hviler tungt på gaspedalen. Vi har alle sammen travlt med at præstere, opnå, se ud, og vi glemmer alt for tit at se på hinanden og lade roen falde på os.

Der vil blive serveret kaffe/te og kage i pausen. Pris for det hele er 50 kr. pr. deltager. Tilmelding til Øhavets Lærerkreds på 086@dlf.for eller tlf. 6221 0162.

Tilmeldingsfrist er d. 16. marts.

Du kan læse mere om foredragsholderen på dette Link Poul Henning Krog