Medlem

Medlemsaktiviteter

Praktisk information: Tilmelding til arrangementer sker til på 086@dlf.org eller tlf. 6221 0162. Tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristens udløb af hensyn til de foretagne bestillinger. For arrangementer, hvor der er deltagerbetaling, kan beløbet indbetales til kredsens bankkonto: Reg. nr. 0400, kontonr.: 4014636639, når du har fået bekræftelse på din deltagelse.

 

Dato      Aktivitet        Sted   Tidspunkt     Tilmelding     
 2024          
11/3 Generalforsamling  Tåsingeskolen    17.15  
           
1/5 1. maj Kredskontoret   16.00-18.30  
           
2/5 Seminar Fortælling i skolen Den frie lærerskole   9.30-16.00  
           
17-19/6 Tur til Harraldskær        
           
20-21/9 Åbent medlemskursus Gl. Avernæs      
           
27/8 Foredrag Jacob Mark Fartblind Nymarkskolen   17.30-21.00  
           
           
           
           
           

Vilkår for tilmelding

Når du tilmelder dig et kursus, en konference eller andre arrangementer indsamler vi visse personoplysninger om dig for at kunne administrere og afholde aktiviteten samt dokumentere dette ved fx deltagerbeviser mv. Vi kan også optage situationsbilleder fra kurser mv. for at kunne dokumentere eller markedsføre arrangementer overfor medlemmer, i nyhedsbreve mv. 

Hvilke oplysninger: Vi indsamler typisk navn, e-mail og arbejdssted. Oplysningerne blive indhentet fra dig eller din TR. Vores retsgrundlag for disse behandlinger er aftalen om at levere kursus, konference mv. til dig. 

Oplysninger bruges til fx deltagerlister til stedet, hvor arrangement afholdes, øvrige deltagere, oplægsholdere og lignende i forbindelse med arrangementet. Deltagerlister offentliggøres i øvrigt ikke.

Vi kan optage situationsbilleder (stemningsbilleder) på et arrangement, hvor det er aktiviteten, der er i fokus, og ikke de enkelte personer. Sådanne situationsbilleder kan bruges på kredsens hjemmeside, i kredsens nyhedsbrev og på kredsens facebook-side, hvor vi ønsker at promovere en aktivitet eller generelt markedsføre DLF. Vi anvender ikke optagelser, hvor en deltager fremstår som i fokus eller portrætteret uden konkret samtykke hertil.

Vi behandler i øvrigt dine personoplysninger i overensstemmelse med DLF's persondatapolitik. Du kan læse nærmere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger ved at tilgå vores privatlivspolitik her, herunder om dine rettigheder som registreret.